HomeEditura Brilliance

Editura Brilliance

Ştiinţa, ideile şi aspiraţiile unei epoci se transmit generaţiilor următoare prin scris, adunate în filele unor cărţi, concepute cu discernământ şi entuziasm, destinate să dăinuie peste timp.

Aceste cărţi sunt cărţi care îmbină în mod fericit erudiţia şi talentul autorilor cu priceperea şi dăruirea editorilor, cărţi pe care le citim cu interes, cărţi pe care le răsfoim sau le recitim de fiecare dată cu plăcere.
Asemenea cărţi rămân permanent prietenii noştri.
Regăsim de fiecare dată, uşor şi cu plăcere, informaţiile găzduite în paginile lor.
Astfel de cărţi îşi propune să ofere cititorilor editura BRILLIANCE.
       Schimbările legislative majore care au avut loc în ultimii ani şi dorinţa noastră de a îmbunătăţi permanent instrumentele oferite în cadrul produsului LEX EXPERT nu ne-au permis să acordăm activităţii editoriale anvergura pe care o preconizam iniţial.
       Prin urmare, nu am editat prea multe cărţi. În schimb, activitatea editorială ne-a ajutat enorm, întrucât prin diversificarea aspectelor pe care a trebuit să le abordăm am reuşit să ne îmbogăţim experinţa, atât în ceea ce priveşte prelucrarea informaţiilor, cât şi în ceea ce priveşte pregătirea materialelor pentru tipar.

       De exemplu, experienţa editorială ne este extrem de utilă atunci când elaborăm calendarul de birou, pe care în mod tradiţional îl trimitem la început de an tuturor beneficiarilor noştri. Încercăm de fiecare dată să obţinem un calendar atractiv şi interesant. Din acest motiv, asigurăm nu doar concepţia şi proiectul pentru acest calendar, ci suntem direct implicaţi în fiecare etapă a realizării sale concrete.

       De asemenea, cunoştinţele acumulate în domeniul editorial ne-au ajutat să edificăm o frumoasă colaborare cu Uniunea Juriştilor din România, editorul revistei Dreptul, cea mai prestigioasă revistă juridică românească.
       Suntem deosebit de onoraţi că participăm la realizarea acestei reviste remarcabile, cu o istorie de peste un secol. De mai mulţi ani Compania de Informatică Neamţ asigură, între altele, pregătirea materialelor pentru tipar, traducerile în limba engleză necesare, pregătirea revistei în format electronic şi autentificarea abonaţilor on-line.
   
cărţi gândite pentru a avea un loc de onoare pe raftul oricărui specialist din domeniile juridic şi economic
   
cărţi care povestesc cu talent impresii, trăiri şi învăţăminte din drumurile pe care le parcurgem

 

 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
pentru un anumit articol
dintr-un act normativ,
se pot accesa
recursurile în interesul legii şi hotărârile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!