HomeDespre noi

Despre noi

       „În circumstanţele neîntreruptei instabilităţi normative deconcertante şi pe fondul complexităţii crescânde a reglementării relaţiilor sociale actuale, programul informatic „LEX EXPERT” este configurat de însemnate valenţe nu numai spre documentare doctrinară şi jurisprudenţială, ci şi spre educaţie juridică sistematică.
       În dimensiunea sa de documentare, „LEX EXPERT”, înlesnind major munca juridică şi activităţile de bună administrare, stabileşte conexiuni facile cu informarea legislativă, în felurite domenii şi în materii juridice – precum: drept civil, drept procesual civil, dreptul muncii, drept penal, drept procesual penal, drept fiscal –, prin module dedicate, denumite: „Coduri comentate şi studii”, „Jurisprudenta”, precum şi „Doctrina”, incluzând şi studii publicate, printre altele, în prestigioasa revistă „Dreptul”, fondată în 1871.”

***

       Compania de Informatică Neamţ, prezenţă constantă în topul judeţean şi naţional al firmelor de profil, şi-a consolidat permanent renumele şi poziţia, dobândind o recunoaştere unanimă în rândul utilizatorilor de produse legislative.

       LEX EXPERT, produsul fanion al firmei, a crescut mereu, atât în ceea ce priveşte informaţia legislativă şi juridică oferită, cât şi în ceea ce priveşte numărul beneficiarilor. De la câteva zeci de beneficiari care utilizau produsul LEX EXPERT în anul 1995, s-a ajuns în prezent la mii de abonaţi.
       Ne bucură enorm faptul că, indiferent de data la care a optat să devină utilizator al produsului LEX EXPERT, practic fiecare beneficiar a găsit argumente pentru a rămâne în continuare alături de noi şi am reuşit să construim legături apropiate şi calde cu toţi beneficiarii produsului LEX EXPERT.
       Ne mândrim cu numărul mare al beneficiarilor care fac parte din Clubul LEX EXPERT. Regăsim aici ministere, ambasade, bănci, instanţe şi parchete, nenumărate firme, cabinete de avocatură şi notariale, autorităţi ale administraţiei publice, instituţii publice naţionale sau instituţii europene, precum Parlamentul European sau Consiliul. Diversitatea beneficiarilor reflectă necesitatea acută de a cunoaşte legislaţia existentă în societatea contemporană.

       Echipa LEX EXPERT a crescut odată cu produsul LEX EXPERT. Creşterea de la an la an a numărului de acte normative care apar zilnic, complexitatea tot mai accentuată a acestora, precum şi dorinţa noastră de a oferi beneficiarilor instrumente cât mai eficiente de documentare au adus mereu noi cerinţe pentru echipa de la Piatra Neamţ. A fost necesar ca cei prezenţi deja în echipă să înveţe şi să se adapteze permanent, dar şi să fie mereu întărit colectivul cu oameni noi.
       Ca şi beneficiarii produsului LEX EXPERT, colegii noştri dovedesc o neclintită fidelitate faţă de firmă şi produsul LEX EXPERT. Unii dintre ei au sărbătorit deja 10 ani de când sunt la Compania de Informatică Neamţ, alţii au venit de-abia anul trecut. Toţi au simţit încă de la început că locul lor este aici. Le-a plăcut implicarea şi dăruirea pe care au descoperit-o la ceilalţi colegi, le-a plăcut atmosfera care domneşte în firmă şi au decis să rămână.


       Timpul curge vijelios şi deseori ne simţim copleşiţi de probleme. Însă privind în urmă la drumul străbătut, găsim motive de mulţumire:
de pe mii de calculatoare, produsul LEX EXPERT răspunde cu promptitudine la întrebările legislative şi juridice ale utilizatorilor;
la Piatra Neamţ, o echipă competentă şi unită construieşte şi consolidează acest produs;
am edificat în timp o colaborare minunată şi trainică cu dumneavoastră, beneficiarii produsului LEX EXPERT.

Încrederea şi înţelegerea pe care ni le oferiţi ne îndeamnă să rămânem mereu la înălţime şi să găsim soluţii la provocările cu care ne confruntăm zilnic.

Vă mulţumim din inimă!

 

 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
pentru un anumit articol
dintr-un act normativ,
se pot accesa
recursurile în interesul legii şi hotărârile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!