HomeProiecte pentru anul 2019

Proiecte pentru anul 2019

Notificări privind noutăţile legislative
   
Beneficiarii produsului LEX EXPERT primesc deja informări prin e-mail atunci când se modifică acte normative importante sau se publică acte normative în domeniile lor de interes.
Vrem să completăm aceste informaţii care se trimit prin e-mail cu un sistem de notificări care să fie accesibile în mod direct prin programul LEX EXPERT.
Zilele LEX EXPERT
   
Produsul LEX EXPERT a evoluat permanent. Foarte des se întâmplă să constatăm că facilităţi incluse în produs cu mulţi ani în urmă, care ar putea uşura foarte mult activitatea de documentare legislativă, nu sunt cunoscute de către beneficiarii noştri.
Sperăm să putem organiza întâlniri cu beneficiarii în diverse locaţii şi să putem astfel prezenta instrumentele pe care le oferă produsul LEX EXPERT, să răspundem la întrebări şi să aflăm în mod direct aşteptările utilizatorilor de la produs.
Formulare şi tabele
   
Am dezvoltat o tehnologie nouă care să permită importul direct în WORD şi EXCEL, păstrând toate caracteristicile tabelelor.
Urmează să extindem acest nou mod de realizare al tabelelor şi formularelor pentru toate actele din baza de date.
LEX EXPERT Consilium
   
Deşi am pornit cu mult entuziasm acest proiect, el are deocamdată plumb în aripi. Nu am reuşit încă să construim dialogul cu beneficiarii pe care ni l-am dorit.
Totuşi articolele cu care noi am deschis această pagină sunt foarte bine cotate pe internet. De exemplu, pe Google, căutarea republicare dificultăţi poziţionează pe un loc fruntaş articolul Dificultăţi pe care le aduce în practică republicarea actelor cu renumerotarea articolelor, scris de Mihaela Luca.
Aşadar, avem argumente să credem în viitorul acestui proiect şi avem câteva idei cu care sperăm să captăm mai mult interes în anii viitori.
Dicţionare
   
Dicţionarul legislativ a fost primit cu mare încântare de către beneficiari. Prin urmare, ne-am simţit încurajaţi să dezvoltăm noi facilităţi legate de acest instrument.
Căutari mai intuitive
   
Am analizat motoarele de căutare pe internet şi am încercat să desprindem concluzii. Păstrând rigoarea matematică actuală a căutărilor din cadrul produsului LEX EXPERT, ne propunem să mărim posibilităţile utilizatorilor de a identifica uşor şi simplu actul dorit.
Pregătirea aniversării de 25 de ani a produsului LEX EXPERT
   
În anul 2020 produsul LEX EXPERT va împlini 25 de ani. Într-o ţară care a aniversat de curând 100 de ani, un sfert de veac înseamnă mult pentru existenţa unui produs, mai ales în domeniul informatic.
Ne-am dori deci să organizăm o aniversare frumoasă produsului LEX EXPERT, de care să ne bucurăm atât noi, echipa LEX EXPERT, cât şi dumneavoastră, toţi cei care ne-aţi fost alături de-a lungul timpului.
Atunci când am sărbătorit 20 de ani, am constatat că anul aniversar trece foarte repede. Învăţând din trecut, vom încerca să demarăm încă de anul acesta pregătirea aniversării din anul 2020.

Ca întotdeauna, opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Scrieţi-ne cum aţi dori să fie aniversarea de 25 ani a produsului LEX EXPERT şi care credeţi că ar trebui să fie proiectele prioritare de dezvoltare în viitor.

Vă mulţumim pentru că sunteţi în continuare alături de noi!

Vă trimitem, cu mare drag,
cele mai sincere şi calde urări de fericire, sănătate şi belşug!

 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
actele care sunt accesate
în mod frecvent
pot fi adăugate în
lista de acte favorite.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!