HomeLex Expert ConsiliumFuncţionare

Cum va funcţiona LEX EXPERT CONSILIUM?

Pasul 1: Dumneavoastră ne trimiteţi o întrebare referitoare la produsul LEX EXPERT sau la anumite probleme din domeniul legislativ sau juridic cu care v-aţi confruntat în activitatea cotidiană.
Pasul 2: Noi analizăm întrebarea primită de la dumneavoastră şi, dacă întrebarea prezintă interes general şi ar putea fi utilă şi altor beneficiari, o selectăm pentru publicare.
Pasul 3: În măsura în care competenţa ne permite, redactăm un răspuns sau un punct de vedere cu privire la întrebarea primită.
Pasul 4: Publicăm întrebarea în LEX EXPERT CONSILIUM, astfel încât alţi beneficiari care se confruntă cu aceeaşi problemă să o poată găsi pe site, însoţită, eventual, de răspunsul sau comentariul nostru.
Pasul 5: Beneficiarii care citesc întrebarea în LEX EXPERT CONSILIUM pot să ne trimită răspunsuri sau comentarii care să reflecte propria lor experienţă cu privire la problema respectivă.
Pasul 6: Noi analizăm răspunsurile primite şi le publicăm în LEX EXPERT CONSILIUM pe cele relevante.
Obiectiv final: Sperăm că în acest mod vom reuşi împreună cu dumneavoastră să conturăm, pas cu pas, soluţiile optime pentru multe dintre problemele care vi se ivesc în cale şi aşteaptă rezolvare zi după zi.

Vă invităm să construim împreună LEX EXPERT CONSILIUM,
tribuna unde îşi pot găsi ecou
cele mai acute întrebări din domeniile legislativ şi juridic.

Reguli pe care le vom aplica la acest început de drum

Regula 1: Vom privilegia întrebările care au un anumit grad de generalitate, astfel încât soluţiile şi comentariile să fie utile pentru cât mai mulţi beneficiari.
Regula 2: Atât întrebările, cât şi răspunsurile venite de la beneficiari ai produsului LEX EXPERT vor avea un statut special. Desigur, vom analiza cu plăcere şi întrebări venite de la alţi vizitatori ai site-ului nostru, dar selectarea celor care urmează a fi publicate se va face prin prisma interesului pe care-l prezintă pentru beneficiarii produsului LEX EXPERT.
Regula 3: Vom acorda prioritate întrebărilor şi răspunsurilor semnate.
Regula 4: Dacă trimiteţi o întrebare şi/sau un răspuns către LEX EXPERT CONSILIUM, acest fapt implică acordul dumneavoastră pentru publicarea lor pe site.
Regula 5: În cazul în care doriţi să publicăm pe site doar întrebarea şi/sau răspunsul, fără a indica numele dumneavoastră, vă rugăm să precizaţi acest fapt în mesajul trimis. Vom respecta dorinţa dumneavoastră şi la semnătură va apărea doar „Utilizator LEX EXPERT” sau „Anonim”.
Regula 6: Adresa de e-mail de pe care vine întrebarea sau răspunsul nu se va publica pe site. Ea va fi folosită doar pentru o eventuală corespondenţă între noi şi dumneavoastră.
Regula 7: Vom încerca să nu fim rigizi. Vom adapta şi vom rafina regulile acestui site în funcţie de modul cum va evolua LEX EXPERT CONSILIUM.
 
 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
pentru un anumit articol
dintr-un act normativ,
se pot accesa
recursurile în interesul legii şi hotărârile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!