HomeLex ExpertForme actualizate pentru actele din legislaţia Uniunii Europene

Forme actualizate pentru actele din
legislaţia Uniunii Europene

       La fel ca în cazul actelor incluse în legislaţia României, asupra actelor din legislaţia Uniunii Europene se efectuează frecvente modificări. Însă modificările din legislaţia europeană sunt exprimate clar şi nu generează dileme privind interpretarea, aşa cum se întâmplă nu de puţine ori cu modificările din legislaţia naţională.
       Şi în legislaţia Uniunii Europene întâlnim totuşi un număr mare de acte ulterioare care operează modificări asupra unui act european. Din acest motiv a fost necesar ca şi pentru legislaţia Uniunii Europene să includem în cadrul produsului LEX EXPERT forme actualizate la zi (versiuni consolidate), care să includă în text toate modificările efectuate unui act.
       Se asigură astfel o foarte bună corelaţie cu legislaţia României, utilizatorul putând accesa formele actualizate la zi sau formele în vigoare la o anumită dată, atât pentru legislaţia României, cât şi pentru legislaţia Uniunii Europene.

       Formele anterioare şi formele actualizate la zi pentru actele din legislaţia Uniunii Europene sunt elaborate după aceleaşi principii cu formele anterioare şi formele actualizate la zi pentru actele din legislaţia României. Această abordare unitară asigură instrumente identice în ambele module şi uşurează lucrul utilizatorului cu produsul LEX EXPERT.

       Întrucât facilităţile oferite de cele două module sunt similare, pentru mai multe informaţii privind facilităţile aferente formelor actualizate şi formele anterioare pentru actele din legislaţia Uniunii Europene, se poate accesa pagina realizată pentru formele actualizate şi formele anterioare pentru actele din legislaţia României.


 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
actele care sunt accesate
în mod frecvent
pot fi adăugate în
lista de acte favorite.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!