HomeAgenda evenimentelor strălucitoare

Calendarul de birou LEX EXPERT
2019



Anul acesta vă invităm în lumea evenimentelor strălucitoare!

Ocolind în imaginaţie globul terestru, din America până în Japonia, am ales cele mai îndrăgite sărbători, între care amintim Carnavalul de la Rio, Sărbătoarea Florilor de Cireş, Festivalul de la Cannes sau Oktoberfest.
Din regiunile polare, unde străluceşte soarele de la miezul nopţii, până la malurile oceanului albastru, unde valurile înspumate creează cea mai mare maree din Europa, am căutat fenomene ale naturii deosebite.


>

Am reuşit astfel să asociem câte un eveniment fermecător fiecărei luni a anului, pentru a vă propune o agendă a evenimentelor strălucitoare din anul 2019. Am inclus în calendarul LEX EXPERT 2019 imagini emblematice pentru aceste evenimente şi pentru locaţiile magnifice în care ele au loc. Aşa cum, desigur, ştiţi, calendarul de birou Agenda evenimentelor strălucitoare va fi trimis tuturor beneficiarilor produsului LEX EXPERT.

Ştim însă că nu sunt cuprinşi în baza de date, care conţine adresele pentru expedierea calendarelor, toţi utilizatorii produsului LEX EXPERT, toţi specialiştii IT care îi asigură buna funcţionare sau toate persoanele care se ocupă de partea de contabilitate, achiziţie şi contracte, făcând posibilă prezenţa produsului LEX EXPERT în instituţii, societăţi sau firme. Prin urmare, vă rugăm să ne ajutaţi să completăm această bază de date.


Dacă, în calitate de beneficiar al produsului LEX EXPERT, doriţi să primiţi calendarul de birou 2019, precum şi calendarele din anii viitori, vă rugăm să completaţi şi să trimiteţi prin e-mail, poştă sau fax formularul de mai jos.

Sperăm să vă facă plăcere întâlnirea în fiecare lună cu un eveniment remarcabil. Poate veţi considera unele evenimente atât de atrăgătoare, încât veţi urma imboldul de a pleca în perioada respectivă într-o destinaţie unde puteţi savura în mod direct vraja acelui eveniment.

Vă urăm, din inimă, ca anul 2019
să fie pentru dumneavoastră un an darnic,
cu zile încărcate de bucurii
şi multe realizări strălucitoare!

 
 
 
Formulare
    solicitare service
    înscriere pentru newsletter
    avertizare cu privire la actualizare
    toate formularele
 
 
Documentaţii
    Cod fiscal + Norme metodologice
    instrumente pentru noile coduri
    tabele de corespondenţă
    traduceri în limba engleză
    toate documentaţiile
 
 
Ştiaţi că...
Sfatul săptămânii privind
În cadrul produsului
LEX EXPERT,
pentru un anumit articol
dintr-un act normativ,
se pot accesa
recursurile în interesul legii şi hotărârile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.
 
Sfatul săptămânii privind
 
 
 
 
Opinia dumneavoastră contează!